A szociológia az "büfészak"?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom ezt a kifejezést, de nem tudom melyik egyetemek melyik szakára értik. Ha én szociológiára jelentkeztem azt szégyellnem kéne? Nem fognak vle komolyan venni?2014. máj. 23. 12:10
11/11 anonim válasza:
Ha az "akármilyen-menedzser" képzés alatt a gazdálkodási és menedzsmentre gondolsz akkor eléggé félretájékoztattak, mert ez nem egy könnyű büfészak, több félévnyi matek, (stat, operációkutatás, valszám, analízis..) infó és rengeteg üzleti tárgy van (pénzügy, számvitel, marketing, logisztika stb.) és elhelyezkedni is 100x könnyebb vele mint egy szociológiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!