Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emelt kémia szóbelin a kísérle...

Emelt kémia szóbelin a kísérlethez oda lesz írva, hogy milyen eszközök kellenek az elvégzéséhez?

Figyelt kérdés
Az oktatas.hu-ról letölthető listán ott van, hogy mik kellenek a kísérlethez. Ugyanígy lesz a vizsgán is, vagy ott csak a kísérlet lesz leírva?

2014. máj. 22. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Mikor én voltam (tavaly), meg voltak számozva a tálcák és ha elvégzendő kísérletet húztál, akkor egyszerűen elvetted az asztalról a megfelelőt. (Arra már nem emlékszem, hogy le voltak-e írva a tételre a kellékek, bocsi.)
2014. máj. 22. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan formában írják le a kísérletet, ahogyan az oktatas.hu-n van. Gumikesztyűt, köpenyt viszont nem biztos, hogy adnak.
2014. máj. 22. 11:38
 3/3 A kérdező kommentje:
rendben, köszi szépen! :) azt még megkérdezhetem, hogy a 20 percbe beletartozik a kísérlet is, vagy azt még akkor megcsinálom, amikor az előző vizsgázó felel, és utána elmondom a tapasztalataimat? csak mert ha a 20 percbe bele kell, hogy férjen mind3 tétel, akkor az elég húzós...
2014. máj. 22. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!