NKE-HHK-ra készülők! Mennyi pontra számítotok?
Milyenek lettek az érettségik (illetve mire számitotok szóbeli után?)
És milyen szakokat jelöltetek be (és hanyadiknak?)
Basszus! Nem kötekedni akartam! :)
Csak azt szerettem volna kiemelni, hogy számolgathatunk mi itt, de igazából semmit sem tudunk. Ahogy Te is írtad az egyik nap ilyen- a másik meg olyan volt. Sajnálom akik kiestek az alkalmasságin de így nekünk nagyobb esélyünk van. Már csak 24.-ét kell megvárni. Akkor okosabbak leszünk!
PEACE :)
Nektek is 0 pontot ír a felvi.hu az NKE-HHK szakjai mellett?
Mindenen átmentem, és pontot is számítottak a többi jelentkezésemhez ami nem NKE de az NKE mellett azt irja hogy:
Pontszámítás indoka: Kötelező saját vizsga eredménye nincs rögzítve
Ez azt jelenti hogy még nem küldték el az alkalmasságit ugye?
Nektek is ezt irja?
Sajnos nekem is 0 - nulla - pontot számol a HHK-n. Az indok:" Az érettségi pont érvénytelensége miatt figyelmen kívül hagyva " Látják az érettségi eredményeimet, ( magyar, matek, töri) mégsem számolják be??
:(
közben kiderült hogy az alkalmassági eredményét még nem kapta meg a felvi.hu.
Csak ezután fognak pontot számolni.
Ha eddig nem kaptál értesítést akkor már nem is fogsz.
Nemtudják. Az iskola küldi ki. Mikor az NKE-vel beszéltem anno az alkalmasságim miatt, akkor azt mondták hogy még azelőtt kiküldtik a felvinek az eredményt hogy a pontszámitás megtörténne.
Hogy ezzel a ponthatár húzást vagy a tegnapi pontszámitást értették-e nemtudom.
jövőhét kedd maximum szerintem.
410 sajnos nekem túl sok :(
Nem gondoltam volna, hogy 35 pontot rádobnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!