Ki jelentkezett DE TTK biomérnöki szakra? Milyen ponthatárra számítotok?
Figyelt kérdés
Ugye a matekot és valamilyen más tárgyat kell vinni. Ma tudtam meg hogy 70%os lett a közép matekom, remélem elég lesz. Tavaly itt 300 volt a ponthatár, azelőtt 350 szóval nem tudom idén mennyi lesz de nagyon br akarok kerülni... Nektek higy sikerült a matek érettségi? Emelteztek valamiből?2014. máj. 21. 13:05
1/18 anonim válasza:
Én is oda jelentkeztem. A jelentkezők száma a tavalyihoz képest minimálisat emelkedett, a tavalyi előttihez képest minimálisat csökkent:) 310-345 között lesz valahol a ponthatár szerintem. A matek nekem is 70%, nem emelteztem :)
2/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, kicsit megnyugtatott :D én csak bioszból emelteztem de még a 45% se biztos hogy meglesz mert nagyon nehéz volt... van egy 80%os közép kémiám, de azzal meg nem lesz meg a 350 pontom :( Remélem mindkettőnket felvesznek!!!! :D
2014. máj. 22. 09:50
3/18 anonim válasza:
Én is jelentkeztem. :) Bár én második helyen jelöltem meg, de egyre inkább úgy érzem, hogy átteszem az első helyre. Én tavaly érettségiztem, 353 pontom lesz. Nekem is 70% lett a matekom :), mellette az infóm lett 87%. Én amúgy németből emelteztem( de az csak a nyelvvizsga pontok miatt fontos ) Ti készültök valahogy a sulira? Nekem a kémián kívül nem nagyon lesz gondom, de azt valahogy nagyon át kellene ismételnem. :)
4/18 anonim válasza:
nekünk középiskolában nem nagyon oktattak kémiát :D lehet jó lenne elővenni az általános iskolás füzeteimet, hogy legalább annyit tudjak, én szeretem a matekot, ezért jobb örülnék, ha több matek lenne, és ha felvesznek, nyáron gyakorolni is fogom..
5/18 A kérdező kommentje:
Én nem készülök, végig biosz meg kémia faktos voltam, de a füzeteimet megtartom mert jó kis jegyzetek vannak benne :) na akkor mindannyian a DE-re megyünk? :D
2014. jún. 22. 18:30
6/18 anonim válasza:
Sajnos nálunk sem volt valami nagy színvonala a kémia oktatásnak. :) Remélem felvesznek mindhármunkat :) (úgy néz ki,hogy átvariálok egy kicsit a sorrendet :) )
7/18 anonim válasza:
nekem még szerdán lesz a szóbelim :'(
8/18 A kérdező kommentje:
Nekem is szerdán lesz, ma nézem át a törit mert még bele sr szagoltam :D hajrá, odacsapunk neki holnap és felvesznek mindannyiunkat!!! :D
2014. jún. 24. 07:47
9/18 anonim válasza:
sok sikert halnapra mindenkinek! :) én már túl vagyok rajta, és állíthatom, hogy nem lesz nehéz!! :) ne izguljatok, úgyis jól fog sikerülni! :) majd szorítok holnap minden leendő biomérnöktársamnak! :D
10/18 anonim válasza:
túl vagyok:) kb 440 vagy + pontom lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!