Ki jelentkezett DE TTK biomérnöki szakra? Milyen ponthatárra számítotok?
Figyelt kérdés
Ugye a matekot és valamilyen más tárgyat kell vinni. Ma tudtam meg hogy 70%os lett a közép matekom, remélem elég lesz. Tavaly itt 300 volt a ponthatár, azelőtt 350 szóval nem tudom idén mennyi lesz de nagyon br akarok kerülni... Nektek higy sikerült a matek érettségi? Emelteztek valamiből?2014. máj. 21. 13:05
11/18 anonim válasza:
el se hiszem... újra szabad vagyok! :))))
12/18 A kérdező kommentje:
Á hatalmas érzés túllenni rajta :D a 440 elég jó, a többieknek hány pontja lett? Nekem 362, remélem elég lesz :D szabadság!!!
2014. jún. 28. 23:50
13/18 anonim válasza:
várom júl 24-ét :) te is kérdező?
14/18 A kérdező kommentje:
Naná, én is várom :) éppen nyaralni leszünk és majd ott izgulok :D kellemes nyarat mindenkinek, aztán majd írjatok hogy ki hova megy :)
2014. jún. 29. 10:34
15/18 A kérdező kommentje:
A gólyatáborban majd tombolunk egyet közösen! ;)
2014. júl. 1. 19:27
16/18 A kérdező kommentje:
Elszámoltam a pontjaimat, nem is 362 hanem 379, legalábbis a felvi ezt írja :D
2014. júl. 18. 08:18
17/18 anonim válasza:
Sziasztok :)
Engem felvettek! :) Szerintetek lesz face-n csoportunk? :)
18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok skacok! Felvettek engem is :D nem tudom hogy lesz-e csoport,de addig bejelölhetjük egymást :D én itt vagyok: [link]
Gólyatáborban találkozunk! ;)
2014. júl. 29. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!