Matematika jegy nélkül is lehet jelentkezni pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-re?
Na, most ne röhögtess.
Fel vagy mentve matekból. És pénzügyi-számviteli szakra mennél, ahol más sem lesz, csak matek és számolás?
Bocsáss meg, kérdező, még ilyet itt nem mondtam: de te nem vagy normális.
Gazdasági iskolába járok matek nélkül :) Hidd el, nem én választottam. Nekem nem a képletes számolásokkal van bajom, hanem a normál matekkal. A választott tantárgyam is gazdaságtan.
Amúgy csak egy igen/nem válaszra lennék kíváncsi és nem arra, hogy más hogyan minősít Engem.
Ha meg nem tudsz válaszolni a kérdésre, akkor ne is írj.
A "normál" matekban is képletek vannak. Sőt még könnyebbek mint psz-n.
Jelentkezhetsz egyébként iskolat függő, hogy felvesznek e? Viszont nem biztos, hogy bírni fogod. Nem egy ismerősöm ment erre a szakra úgy, hogy közgazdasági szakközépbe járt emelt szinten tanult pénzügyet számvitel marketinget stb-t. És jelzem jó tanuló volt. (4,00 feletti átlagja volt a gazdis tárgyakból mindig 5-ös volt) Azt meg 2 hónapig bírta mert túl nehéz volt neki.
Köszönöm szépen a válaszodat!
Az iskolámban maradnék továbbra is. Akkor megkérdem az igazgatónőt, hogy így is maradhatok-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!