Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tehet olyat egy tanár hogy...

Tehet olyat egy tanár hogy csak a második félévet veszi figyelembe az év végi jegy zárásnál?

Figyelt kérdés
Nálunk félévkor tanárváltás volt, és kaptunk egy olyan tanárt aki nem tud tanítani. Első félévben 4-es voltam a másodikban 1.8-ra állok. Tehetne olyat hogy csak azt a jegyet veszi figyelembe amit ő adott?
2014. máj. 14. 23:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Lemaradt a kérdésből az ha mindkét félévet nézzük akkor 2.86-ra állok.
2014. máj. 14. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Elvileg nem.
2014. máj. 14. 23:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, megteheti. Ha ellenkezel vele, te jársz pórul.
2014. máj. 15. 01:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem teheti meg. A naplóban szereplő jegyekből kell számoljon. Ha nem így teszi, lehet panaszt emelni osztályfőnöknél vagy az igazgatónál.
2014. máj. 15. 11:38
 5/6 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem. Az év végi jegy az egész éves teljesítményedet mutatja.
2014. máj. 15. 11:50
 6/6 anonim válasza:
Nézheti. Nekem az egyik tanárom így akart megbuktatni. Első félévben 4-es voltam, úgy mint te, de másodikban csak egyesem volt. Kijelentette, hogy meg fog buktatni, hiába volt kettes átlagom. Jobb ha valamit csinálsz neki, mert ha látja, hogy igyekszel nem fog meghúzni. Sőt (nem akarlak ijesztgetni) akár mondhatja azt is, hogy csak kerek kettes átlagra adja meg a jobb jegyet. A tanár saját maga dönti el, nem fogják meghurcolni érte.
2014. máj. 16. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!