Ha írunk a suliban egy kisdolgozatot és a tanár két hét után javítja ki akkor lehet olyat csinálni hogy kérem a jegyet vagy sem?
Nem tudom, nálatok hogy van, de az én iskolám házirendjében az van, hogy 2 héten belül köteles kijavítani a dolgozatot a tanár. Tehát még éppen benne volt a határidőben.
De ha túl is lép a határidőn, akkor is megcsinálhatja, hogy beírja mindenkinek a jegyet... a tanárok azt csinálnak, amit akarnak, legalábbis ők azt hiszik. Szerintem ne feszegessétek tovább a húrt a vitatkozással, mert ha még jobban romlik a tanár és az osztály közötti viszony, akkor az elsősorban nektek lesz rossz, nem a tanárnak.
Hát megpróbálhatjátok megbeszélni vele, de nekünk se általánosban, se gimiben nem vették figyelembe a tanárok, pedig benne volt a házirendben. Ha valaki szólni mert, leordították a fejét, hogy mit képzel magáról...
Mondjuk én sose értettem, hogy most mit számít, hogy 2 vagy 3 hét múlva kapod vissza a dogád, a teljesítményen úgyse változtat. Persze ha hónapokkal később vagy csak év végén osztja ki a tanár a jegyeket, aztán már nem lehet javítani, akkor az úgy tényleg nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!