Mit gondoltok a Leöwey gimnáziumròl? Azt hallottam, hogy nagyon sok ott a drogos, és a züllött gyerek
Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 12:14
1/10 anonim válasza:
Az a szomszéd iskola, a Politechnikum, na ott sok drogos van :)
2/10 anonim válasza:
Melyik az ország 4 Leöwey gimnáziuma közül: :D
3/10 A kérdező kommentje:
a pécsiről
2009. dec. 27. 19:48
4/10 anonim válasza:
valóban nagyon lezüllött a gimi, ez mellett meg csak sznobok vannak. Nekem is van pár volt oszt. társam ott de az egyik füves a másik már nem is jár oda. 18/L
5/10 A kérdező kommentje:
13:51 te melyik suliba jàrsz?
2009. dec. 30. 20:43
6/10 anonim válasza:
a pesti leövey nagyon is jó!
a pécsiről nem tudok nyilatkozni:D
7/10 A kérdező kommentje:
De a pècsit kèrdeztem.. Nagyon Jo lehet ha ilyen jò az èrtő olvasàsod...
2009. dec. 31. 17:18
8/10 anonim válasza:
Szia! Én a pécsi Leőwey Klára gimnáziumba járok. Most vagyok 10.-es. Sajnos jól hallottad, van egypár drogos az iskolában.
9/10 anonim válasza:
Fúú, én tudnék mesélni mik fogadnak a férfi wc-ben... Húgytócsa, széttekert wc-papír, sarokban ül a beszívott hülyegyerek alternatív baromja... Szerencsére most lesz az utolsó évem, ha visszamehetnék 8. általános elejére, nem ezt választanám.
10/10 anonim válasza:
Én oda szeretnék menni da sajnos költözik pedig ez azs épület olyan jó volt mint A Roxford a Harry Potterből xD
nha mindegy ha felvesznek akkor ott kezdek szóval néhány hónapot még lehetek ott aztán legalább egy új épületbe tanulhatok úgyse jártam még új iskolába xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!