Lehet egyetemen laptopon jegyzetelni?
Figyelt kérdés
Tehát belehet vinni előadásokra, és lehet azon jegyzetelni? Ugye gépelve gyorsabb...2009. dec. 23. 12:56
2/17 anonim válasza:
lehet, de nem szokás. eddig én csak 1x láttam, hogy vki laptopot hozott előadásra
3/17 anonim válasza:
vmiért nagyon sznobnak tűnsz tőle, úgyhogy nem szokás.
pedig én is sokkkkal gyorsabban gépelek, mint ahogy tollal írok.
4/17 anonim válasza:
Lehet es nalunk szokas is :) (BME-VIK)
5/17 anonim válasza:
ELTE-BGGyK
Nálunk nem szokás,nem hiszem,hogy a tanárok szólnának érte,de gondolj bele hogy idegesítene mindenkit a pötyögésed meg amúgy is hülye kis feltűnősködő majomnak tartanám,aki képes laptoppal bevonulni egy előadásra :S
6/17 anonim válasza:
Nálunk van olyan óra ahol lehet, de valahol eltetetik velünk előadáson.
PTE TTK
7/17 A kérdező kommentje:
Pontosabban netbook-ra gondoltam... a pötyögés nem hinném, hogy túlságosan zavaró lenne.
2009. dec. 23. 13:33
8/17 A kérdező kommentje:
És miért néznéd "hülye kis feltünösködő majomnak" azt aki laptopot visz előadásra? Csupám gyorsabban tud jegyzetelni, így több mindent letud gépelni. Nincs ebbe semmi feltünősködés...
2009. dec. 23. 13:38
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
Gondolj arra, mit hallanál az utolsó sorokban, ha 300 an pötyögnek egy előadóban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!