Sokan fogtok lap top-ba jegyzetelni egyetemen/fősulin?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 23:45
1/7 anonim 

válasza:

Én nem fogok, mert nem tudok olyan gyorsan gépelni, meg nagyobb a valószínűsge, hogy elveszik, amit írtam (letörlődik, elromlik a laptop, ellopják, stb)
2/7 anonim 

válasza:

Eloadason teljesen felesleges...a tanarok altalaban elkuldik emailben a jegyzetet
3/7 anonim 

válasza:

Soha nem jegyzeteltem a laptopomba órákon és nem is fogok. kizárólag akkor szoktam a gépet bevinni egyetemre, ha prezentálok.
4/7 anonim 

válasza:

erről még nem is hallottam,hogy a tanárok elküldik a jegyzetet. amúgy én szerintem laptopot fogok használni,aztán ha nem válik be,visszatérek a füzethez.
5/7 anonim 

válasza:

Nálunk nem szokták elküldeni, csak elmondják, hogy hol van fent aneten és hogy az nem a teljes, szóval járjunk be órára...
Amúgy ha lenne laptopom, akkor sem jegyzetelnék bele, mert lehetetlen, általában elég gyorsan és sok anyagot adnak le a 90 perc alatt, szóval hagyományos füzet+toll megoldás a legjobb.(ELTE biosz)
6/7 anonim 

válasza:

általában felesleges jegyzetelni. A neten fentvannak az óravázlatok, a powerpoint prezentációk. Az bőven elég.
7/7 anonim 

válasza:

Én ugyan vettem laptopot most fősulira, vakon gyorsan gépírok, de nem fogom bevinni órákra. Egyrészt két órát bír ki az aksi. Ha több órám lesz, mit csináljak. Másrészt ábrát, bonyolultabb felsorolást nem is tudnék rajta olyan gyorsan csinálni, mint a füzetben teszem. Harmadrészt nehezen tanulok képernyőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!