Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kötelező nyári gyakorlat. Nem...

Kötelező nyári gyakorlat. Nem nevetséges?!

Figyelt kérdés

Üdv! Most ugye szakközépiskolákban és szakmunkásképzőkben kötelező nyári gyakorlat van. Én szakközépbe járok.

Most 9. végén két hét gyakorlat lesz, az iskolában, 8-14 ig. Sehol máshol nem lehet letölteni csak a suliban, nyáron, kinnt a tűző napon. Kérdeztük, hogy legalább fizetnek e érte.

A tanár azt mondta, hogy lehet (tehát közel sem biztos), hogy megkapjuk a minimálbér 10%-át, időarányosan. Ami azt jelenti, hogy két hétig a tűző napon kell fizikai munkát végeznünk kb. 3000 forintért, napi 300-ért, vagy mondhatjuk 50 ft/óra. És még ez sem biztos.

Ez ugye, hogy nevetséges? Nekem nem a munkával lenne bajom, hanek azzal ami jár érte. (Árufeltöltőként egy klímás áruházban ennek a tízszeresét is meg lehetne keresni.) Úgy, hogy nem is valószínű, hogy ott maradok technikusira. Tiszta vicc. Ti, hogy gondoljátok? 15/f

2014. ápr. 23. 00:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez erősen színvonal függő. Ha nagyon jó vagy abban, amit csinálsz, külső helyszínen gyakornokként is komoly pénzt kaphatsz. Ha most tanulod be, bizonytalan, gyakorlatlan vagy, akkor fogd fel az oktatás részének, mert az. Ahhoz, hogy pénzt kapj, értéket kell termelni.
2014. ápr. 23. 10:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt anno, infós voltam, abból állt a 2 hét nyári gyakorlat, hogy multiban játszottunk a medal of honor-val. Szép idők is voltak azok :D
2014. ápr. 24. 01:15
 13/14 anonim válasza:
Nem is lenne baj de ilyen ügyintézés terén teljesen nincs tapsztalatom, meg vagyok lőve, hogy hogyan vegyem fel a kapcsolatot egy céggel.
2016. márc. 25. 11:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Milyen szki-ba jársz?
2016. aug. 17. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!