Nem vettek fel egy középiskolába se, ahova beadtam a lapom. Most mi lesz?
és nem volt olyan suli ahol nem nézik a központi felvételit, csak a jegyeket? :O nálunk a környékben van több ilyen is és nem rosszak.....
azért sajnállak, elég durva hogy kitűnővel nem vettek fel. :(
megkaptad már mindegyik suliból az elutasító levelet?
pótfelvételit keress biztos lesz valahol
Azért az hogy kitűnő volt nem jelenti azt hogy kitűnőként kell kezelni. Aki kitűnő az nem ennyit ír. De ez nálam is igaz volt pár éve . Erős ált iskolából jöttem alig volt ötösöm, sokan kisebb falukból megkapták mindenre az ötöst itt meg szenvednek.. Fényévekkel felettük vagyok 3/4 es ált iskolai volt tanulóként ők meg mind ötösök voltak...
Ezért mondják hogy ne a jegyeket nézd.. Előbb kellett volna gondolkodni és bejelölni valami olyan iskolát is ami nem teljesen ELIT.
Ennyi ponttal bőven híres és jó iskolákba felvettek volna.
Teendő: bementek siránkozni, hogy vegyenek fel, meg van olyan hely ahol pénz ellenében szívesen várnak. Tudod lehet támogatni "öszántadból" az iskolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!