Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem vettek fel egy középiskolá...

Nem vettek fel egy középiskolába se, ahova beadtam a lapom. Most mi lesz?

Figyelt kérdés
A legrosszabb,hogy kitűnő tanuló vagyok,4dicsérettel és 68pont lett a központim.(tudom,ez nem sok.44magyar 24matek)+országos biológiaverseny döntős vagyok... mi lesz most? :(
2014. ápr. 20. 15:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
14%

Elmész dolgozol egy évet.

(a föld forog tovább)

2014. ápr. 20. 15:07
 2/18 A kérdező kommentje:
14 évesen?
2014. ápr. 20. 15:15
 3/18 SoundscapeToArdor ***** válasza:
83%
Ez fura. Hány iskolába adtad be a jelentkezést? Mert ha háromba vagy kevesebbe, akkor viszont mégsem annyira fura...
2014. ápr. 20. 15:37
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Ez elég furcsa. Kijelölnek neked egy iskolát, mivel tanköteles vagy.
2014. ápr. 20. 15:39
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
nem lehet pótfelvételezni?
2014. ápr. 20. 15:43
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
bár ezt nem igazán értem, mert én nem voltam épp kitűnő tanuló, a központim is kb annyi lett mint neked, és mégis felvettek gimibe.
2014. ápr. 20. 15:46
 7/18 A kérdező kommentje:
7sulit jeöltem meg és 9tagozatot..:( köszönöm a válaszokat,megy a zöld..:) és azt majd kiküldik,hogy melyik iskolát jelölték ki nekem? Esély sincs már,hogy választhassak azok közül?:/
2014. ápr. 20. 15:48
 8/18 A kérdező kommentje:
Jelöltem*
2014. ápr. 20. 15:54
 9/18 anonim ***** válasza:
Valamelyik szakmunkásképzőbe raknak.
2014. ápr. 20. 15:58
 10/18 anonim ***** válasza:
62%
figyelj abban hibáztál hogy valószínüleg csak kiválló iskolákat jelültél be és a közepes jó iskolákat nem. nem fogják kiküldeni hogy melyikbe fognak berakni! sorozatban kapni fogod az elutasító leveleket!(ha szerencséd van valamelyik szakra bejutsz)miután megkaptad az utolsót is az egyik szülőddel vagy mindkettővel megfogod az eredeti értékelőlapot az ellenőrződet és a bizonyítványodat+az okleveleidet és szépen végigjárjátok az összes sulit (a roszabbakat is) és "könyörögtök" az igazgatóak hogy vegyenek fel elmondjátok hogy túlságosan izgultál a felvételis azért nem sikerült stb...nagyjából ennyi lesz(az odőnk mondta hogy így zajlik ha valakit nem vettek fel sehova)
2014. ápr. 20. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!