Az ELTE Apáczai milyen iskola?
Szia! 10-es vagyok, ismerem az alattam lévő évfolyamot is.
Amiket most leírok, teljesen szubjektív tapasztalatok :)
Még anno, 8-ban úgy voltam vele, hogy milyen kúl, milyen elit gimi stb. stb.
A hónapok (most már évek) alatt, azonban egyre rosszabb lett a véleményem, tapasztaltabb lettem és hát a dolgok nem a pozitív irányba változtak. Nincs meg az egyensúly. Hiába vagyok humános, nekünk a kémiát hihetetlenül nyomják (ez alól nem kivétel a most 9-es humán osztály, ahol Villányi a tanár.. brr, emellett a második idegen nyelvet, mindez egy hatalmas kib*szás.
Közösségi élet nincs. Programok nincsenek. Tényleg.
Nem minden tanár kiszámíthatatlan... de a többség igen.
VISZONT! Hogy valami jót is mondjak, én a helyedben a Karinthyt, Berzsenyit vagy Eötvöst próbálnám meg!
Bármi kérdés van, írj csak! Szép napot! :)
Az azért túlzás hogy nincsenek programok.Én is Apáczais vagyok(diákönkormányzat) és próbálkozunk az iskolaközösség kialakításában.
Különben jól gondold meg hogy idejössz-e.Egyáltalán nem elbátortalanítás amit mondok,csak legyél tisztában azzal hogy itt egy átlagos iskolához képest ezerszer komolyabban tanítanak,és minden a természettudományos tárgyakra van kihegyezve.
Én úgy kerültem ide hogy kémikus szerettem volna lenni,de pár év Villányinál és hát úgy megutáltam a kémiát.Persze idővel másnál is beláttam volna hogy nem nekem való a kémia,de villányi olyan dózisban adta az anyagot hogy inkább csak távoli ismerősök leszünk a kémiával.
Ha van türelmed,és motivációd akkor gyere,de ha kicsit törékenyebb lelki alkat vagy akkor necces.
Amit előző mondott azok az iskolák mind ugyanúgy jók.Főleg a Berzsenyit tudom ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!