Milyen a Fazekasban és az Apáczaiban a hangulat? Hol jobb?
Milyen az élet az egyik, és a másik suliban? Mit hallotok/tapasztaltok/gondoltok? A társaság, ilyesmi érdekel.
Ha az egyikbe jártok/jártatok, azt is írjátok le, hogy hova :-)
Apáczairól még nem hallottam, Mucsaröcösgén van? Egyértelműen a Fazekas a legjobb.
Egy volt Fazekasos.
Nyilván van ellentét, mivel mind a kettő jó iskola, és előfordulnak beképzelt gyökerek mind a két helyen, ahogy azt az első két válaszolónál láthattad is. A hangulat ugyan olyan, mint bármelyik iskolában, talán annyi különbséggel, hogy mivel az emberek többsége viszonylag értelmes, nem nagyon vannak gyerekes szivatások, meg általában nem cseszegetik egymást undorító módon az emberek.
Egy volt Apáczais
Én fazekasos voltam, és körülöttem mindenki jól érezte ott magát. Egy átlagos sulinál jobban értékelik a tudást/szorgalmat, egyáltalán nincs kiközösítve a társasági életből, aki tanulósabb, de ez NEM jelenti azt, amit sokan szeretnek terjeszteni (persze főleg azok, akik ilyen-olyan okok miatt kibuktak, vagy fel se vették őket), hogy "versenyistálló, elveszi az ember összes idejét, tönkreteszi a gyerekkorát annak, aki odamegy, stb.".
Ha iskolaválasztás miatt kérdezed, akkor annyit még hozzátennék, hogy matekos-fizikás érdeklődéssel biztosan az a jó választás. Az Apáczaiban úgy tudom pl. a kémiatanítás híresen jó, de ezt majd az odajárók megmondják részletesebben.
En Apaczais vagyok es nagyon szeretem:)
Ha barki barmire kivancsi kerdezzen nyugodtan itt is vagy privatban...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!