Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb ELTE gyakorló?

Figyelt kérdés
Külön írd meg, ha oda jársz! Akár azt is, hogy szerinted miért a legjobb! :)

2013. júl. 14. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
szia! most végeztem a trefortban, imádtam, semmi rosszat nem tudok róla mondani.
2013. júl. 14. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Diáknak vagy tanárjelöltnek?
2013. júl. 14. 22:12
 3/9 anonim ***** válasza:

A Trefort tényleg jó

Persze attól is függ, melyik tárgy(ak)ból

Matekból, fizikából jobb az Apáczai

2013. júl. 15. 03:09
 4/9 A kérdező kommentje:

(Inkább magyar.)

Tanárnak, diáknak egyaránt. :)

Tanárok mesélhetnek milyen volt ott tanítani, a gyerekek, hogy viselkedtek stb. :)

2013. júl. 15. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Igazság szerint mindhárom ELTE gyakorló kimagasló színvonalú. Az Apáczai inkább a természettudományokban erős, míg a Trefort és a Radnóti valamivel közelebb áll a humán tárgyakhoz.

A középiskolai rangsorok általában a Radnótit szokták egyébként legjobbként kihozni a három közül, de nincs köztük olyan nagy különbség.

2014. nov. 4. 17:43
 6/9 anonim válasza:

Szia!

Szerintem talán a Radnóti a legjobb, de mind a három nagyon erős és jó. A radnótiban nagyon jó tanárok vannak. Inkább humánosnak szokták mondani, de szerintem ez nincs így. A természettudományokban is van eppen olyan erős. Én csak ajánlani tudom! Szintúgy a másik két ELTE gyakorló iskolát is, tényleg kiemelkedően magas a szinvonaluk.

2014. nov. 5. 19:19
 7/9 anonim válasza:
Szerintem a trefort.A tanárok nagyon kedvesek és segitőkészek .nagyon jól együtt lehet velūk működni.De mindegyik ELTE gimi viszi a prímet.Bár a Radnótit hozzák ki közūlūk elsőnek,aki valamelyikbe jár az tuti sok tudásra tesz szert és számos programba van része.
2015. ápr. 28. 19:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Rangsorok alapján régebben az Apáczai szerepelt ezek közül a legjobban, ma már a Radnóti. Talán OKTV-eredmények alapján nézve még mindig az Apáczai az első a 3 közül, de a Radnóti sem sokkal marad el, ha épp elmarad. Igazából nincs sok különbség színvonalban ezek között (de említhetném akár a Fazekast is). Ha érdekel a tanulás, mindegyikben megfelelő közegre lelsz.

Ha komolyan érdekel a kémia, hogy majd abban az irányban mennél tovább, akkor talán érdemes az Apáczai felé hajlani, a komplex tagozatukon kiemelkedően oktatják (első évben rengeteg kémia óra van és labori gyakorlatok is!). Más tárgyak esetén szerintem nem lehet kiemelni egyik sulit sem.

Azt ne felejtsük, hogy a statisztikákon kicsit torzít, hogy melyik iskolában hány évet töltenek el a diákok (és az előképzettségük rendszerint nem mérhető ezen iskolák színvonalához): az Apáczaiban a legkevesebbet, Radnótiban a legtöbbet, Trefort a kettő között. Az Apáczai némileg gyengébb nyelvi eredményeiben ez is tükröződhet.

2016. júl. 23. 20:33
 9/9 anonim válasza:
Csak a RADNÓTI!!!
2023. júl. 26. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!