Mesterképzésekre csak ez alapján lehet jelentkezni?
Figyelt kérdés
Ugye felvin meg van adva, hogy mely szakokra jelentkezetek és melyekre valamiféle kredit teljesítéssel. Nos az én szakomon ez kb 4-5 msc szak. Akkor többre nem is mehetek ha megveszek sem igaz? Valamint valahol meg lehet nézni, hogy egyes szakokkal mely szakokra lehet jelentkezni, tehát nem úgy, hogy egyes szakokra mely szakokat fogadják el, hanem fordítva. Remélem érthető a kérdés, bocs az összevisszaságért :D2014. ápr. 15. 12:59
1/2 anonim válasza:
mi a szakod? úgy érted, hogy a te sulidban van 4-5 msc, vagy általában a szakra jellemzően, mert megnézheted más sulikban választhatsz e valami más msc-t az alapképzéseddel. Amikor én felvételiztem még lehetett kapni felvi könyvet, abban le volt írva, hogy milyen alapképzéssel milyen mesterképzésekre mehetsz.
2/2 anonim válasza:
Ami felvin az, az nem teljesen pontos. Érdemes megnézni, hogy melyik msc érdekel, és annak a szaknak a honlapján megnézni, hogy miket fogadnak el. Nekem pl elfogadják a bsc-met műszaki menedzserhez, felvin mégsincs ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!