Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az eri EVENTUSBA felvesznek...

Az eri EVENTUSBA felvesznek központi felvételi nélkül?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, az Eventusba szeretnék menni, eddig úgy volt hogy a WARD-ba megyek tovább, ezért nem írtam központit, illeve közbejöttek dolgok, és a nyílt napot is kihagytam. (Meg csak a Wardot jelöltem be) Így felvesznek? Szinte mindenből ötös voltam félévkor (nyelvtan4 fizika 4 tesi 3) és azt mondják jól rajzolok, illetve rajzolás nagyon fontos lenne. (Grafikus szakra mennék) Köszönöm a segítséget!!

2014. ápr. 4. 18:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Oooo elnézést :) Igen, már meggondoltam és valószínűleg hagyom. Köszönöm a tanácsokat :)
2014. ápr. 12. 16:34
 12/12 anonim válasza:
Kedves kerdezo! Ezzel a felfogassal, es a gondolkodas mododdal, amit most par valaszban megmutattal, tokeletes helyed lenne az Eventusban.
2014. aug. 10. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!