Szent László gimnázium, ez most komoly?
Figyelt kérdés
Most vagyok 8.os és jelentkeztem pl a Szent László gimibe, 80 pontos lett az írásbelim és még csak szóbelire se hívtak be :S ez komoly??? 80 ponttal még csak be se hívnak? Szerintetek ezek után a Madáchba meg a Berzsenyibe lesz még esélyem? Köszi a válaszokat!#továbbtanulás #Budapest #középiskola #gimnázium #felvételi #Szent László #Szent László Gimnázium #Laci #központi felvételi
2014. febr. 21. 00:40
1/24 anonim válasza:
Hatalmas volt a túljelentkezés.. Barátnőm is nyolcvan pontot írt, és nem hívták be angolra. Te melyikre mentél volna?
Még lehet esélyed. Bár nem tudom, mennyire felkapott az a két iskola, de a László nagyon szigorúan megszabta, hogy hány embert hív be.
Sajnálom, hogy nem hívtak be. :(
2/24 anonim válasza:
Ha haladó angolra jelentkezel a Madáchba tuti van esélyed.Tavaly 207-től hívtak be szóbelizni, és 2.5 osztály indul idén.Ott ma délután lesz fönt a behívottak névsora.A Berzsenyit nem ismerem.A Laciba engem behívtak 89-es központival,harmadiknak meg a Madáchot jelölöm.
3/24 anonim válasza:
Én úgy számolom, hogy 76 pontos felvételi és max. hozott pont a behívási határ. A 80 ponttal be kellett volna hívni téged, de ezek szerint sok vesztett pontod van a hozottaknál.
4/24 anonim válasza:
Hány pontot értél el Lacis számolás szerint? Én 68,9et, de engem se hívtak be. Bár én töm.kom. -ot jelöltem.
5/24 anonim válasza:
Igen, tömkomra 70,6 pont kellett volna.. Mást jelöltetek? :/
6/24 anonim válasza:
Nem.. :( Most már kicsit bánom, hogy nem jelöltem németet is, de így jártam végülis.. Remélhetőleg másik sulival se járok annyira rosszul. :) Meg amiatt voltam mérges, hogy mindegyik tagozatra behívtak volna, (pedig angolt nem is tanulok) csak pont arra nem, amire szerettem volna. Pár pontot igazán elérhettem volna még..
7/24 anonim válasza:
Nekem 74 pontos lett a központim és max pontszámot vittem. A számolásuk szerint 0,3 pont kellett volna, hogy behívjanak. De legalább a tömkom megvan.
Amúgy valóban elég durván felkapott suli lett, aggasztó ...
8/24 anonim válasza:
#6, sajnálom.. :/
#7, melyik tagozat volt, amire nem hívtak be? A tömkomhoz gratulálok :)
10/24 A kérdező kommentje:
Szent laci le van sz**va! A madachba (ami sokkal jobb) behívtak a haladó angolra és 222 pontom van a ponthatar meg 212 szoval meg tobb pontom is van :)
2014. febr. 21. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!