Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az eri EVENTUSBA felvesznek...

Az eri EVENTUSBA felvesznek központi felvételi nélkül?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, az Eventusba szeretnék menni, eddig úgy volt hogy a WARD-ba megyek tovább, ezért nem írtam központit, illeve közbejöttek dolgok, és a nyílt napot is kihagytam. (Meg csak a Wardot jelöltem be) Így felvesznek? Szinte mindenből ötös voltam félévkor (nyelvtan4 fizika 4 tesi 3) és azt mondják jól rajzolok, illetve rajzolás nagyon fontos lenne. (Grafikus szakra mennék) Köszönöm a segítséget!!

2014. ápr. 4. 18:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Elnézést nem eri hanem egri
2014. ápr. 4. 18:36
 2/12 anonim ***** válasza:

A tavalyi felvételis könyv szerint nem kell, de azóta ez változhatott. Miért nem veszed a fáradtságot, és nézel utána?

Egyébként valamit nagyon nem értek. Újabb iskolát már nem tudsz megjelölni.. mit akarsz akkor most ezzel? Ha csak a Wardot jelölted meg, akkor csak oda tusz menni (már ha felvesznek). Szövegértés ötös, gratulálok!

2014. ápr. 5. 14:13
 3/12 A kérdező kommentje:
Tisztelt válaszoló! Én utána néztem, ott is még úgy van hogy nem kell. De gondolam hátha van itt egy Eventuszos, aki jobban tudja. A Wardba automatikuson felvesznek, de azok az okok amiatt azt az iskolát bejelöltem, már nincsenek. Épen azt kérdeztem, hogy ha nem jelöltem be, van-e rá mód hogy valamiképp kijavítsam. 14 vagyok, nem igazán értek ezekhez. Örülök minden segítségnek, de kérem ne válaszoljon kérdésre, hogy ha csak gúnyolódni tud.
2014. ápr. 5. 16:26
 4/12 anonim ***** válasza:

Ne öregíts már, csak 15 vagyok :D megengedem, hogy tegezz :DDD Azért gúnyolódok, mert tavaly én is meg tudtam érteni.

Szerintem a sima felvételi eljárásban már nincs lehetőséged, de ha nem vesznek fel a Wardba (ergo sehová), akkor nyáron (fogalmam sincs mikorra, talán szeptemberre.. nem emlékszek pontosan), mivel még tanköteles vagy kijelölnek egy olyan sulit, ahol tudnak fogadni, nincs túl messze, és lehetőség szerint a képességeidnek megfelelő, oda kell majd járnod. Aztán persze lehet sulit váltani (a szükséges külömbözeti vizsgák letételével). Na ezért kellett volna jól meggondolni, hogy miket írsz arra a listára. Ez nem viccből van. Én biztos nem mertem volna megtenni, hogy csak egy sulit jelölök be.

Szerintem érdeklődj az Eventusnál... egy telefon, nincs veszteni valód. Egyébként a szüleid nem foglalkoznak ezzel?

2014. ápr. 5. 20:36
 5/12 A kérdező kommentje:
A szüleim is foglalkoznak ezzel. És légyszi ne hülyegyerek szinten kommunikálj velem. Nem kötözködésből, de azt is leírtam hogy a Wardba automatikusan felvesznek, ergo nem kell központit se írnom, és azt is leírtam hogy a körülmények megváltoztak. Azért nem írtam meg a központit, és azért nem mentem el az Eventus nyílt napjára sem, mert előtte egy nappal halt meg a nagymamám, nagyapám agyvérzést kapott. Tehát amikor be kellett adni a lapot, akkor ez volt a legkisebb problémánk. Ezekhez ezeregy más dolog is jön (pl barátnőm azt hittem oda jön, de csak a továbbtanulási lap beküldése UTÁN közölte hogy nem jön. Stb. ) Szóval nekem is lenne okom rajtad gúnyolódni. Kérlek, ha csak azért jársz a gyakori kérdésekre hogy gúnyolódj, akkor találj magadnak más elfoglaltságot-
2014. ápr. 5. 21:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem csak gúnyolódok, leírtam, hogy mik a lehetőségeid. És tényleg ezek, mást senki sem tud mondani.

Egyébként részvétem :/

2014. ápr. 6. 07:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Nem gúnyolódásból, de kiderült hogy FELvesznek oda, mert van pótfelvételi májusban. Mivel tudom hogy nem éppen ez a legelitebb suli, szerintem elvesznek :) Annyi csak hogy a Wardban le kell mondanom a tankönyvrendelést. Probléma megoldva :)
2014. ápr. 7. 18:17
 8/12 Whit55 válasza:
Nem ajánlom az egri Eventust! Ott voltam öt évet, rendesen megcsonkítanak. Meg anyagilag is a semmiért.
2014. ápr. 8. 15:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Öt évet? Az hogy lehet ha 15 vagy?
2014. ápr. 9. 19:17
 10/12 anonim ***** válasza:

kedves kérdező az előző válaszoló nyílván nem egy és ugyan az a korábbi 15 éves válaszolóval

de egyébként 5 éves képzés van, még annó 2008-ba én is felvételiztem ott, már örülök hogy nem vettek fel oda, hihetetlen ami ott megy

egyébként nekem akkor felvételizni kellet, vinni kellet be rajzokat, központilag volt asszem 2 vagy 3 fajta rajzolási feladat, meg beszélni kellet 1-2 festőről meg művéről ha jól emlékszem

2014. ápr. 10. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!