Az eri EVENTUSBA felvesznek központi felvételi nélkül?
A tavalyi felvételis könyv szerint nem kell, de azóta ez változhatott. Miért nem veszed a fáradtságot, és nézel utána?
Egyébként valamit nagyon nem értek. Újabb iskolát már nem tudsz megjelölni.. mit akarsz akkor most ezzel? Ha csak a Wardot jelölted meg, akkor csak oda tusz menni (már ha felvesznek). Szövegértés ötös, gratulálok!
Ne öregíts már, csak 15 vagyok :D megengedem, hogy tegezz :DDD Azért gúnyolódok, mert tavaly én is meg tudtam érteni.
Szerintem a sima felvételi eljárásban már nincs lehetőséged, de ha nem vesznek fel a Wardba (ergo sehová), akkor nyáron (fogalmam sincs mikorra, talán szeptemberre.. nem emlékszek pontosan), mivel még tanköteles vagy kijelölnek egy olyan sulit, ahol tudnak fogadni, nincs túl messze, és lehetőség szerint a képességeidnek megfelelő, oda kell majd járnod. Aztán persze lehet sulit váltani (a szükséges külömbözeti vizsgák letételével). Na ezért kellett volna jól meggondolni, hogy miket írsz arra a listára. Ez nem viccből van. Én biztos nem mertem volna megtenni, hogy csak egy sulit jelölök be.
Szerintem érdeklődj az Eventusnál... egy telefon, nincs veszteni valód. Egyébként a szüleid nem foglalkoznak ezzel?
Nem csak gúnyolódok, leírtam, hogy mik a lehetőségeid. És tényleg ezek, mást senki sem tud mondani.
Egyébként részvétem :/
kedves kérdező az előző válaszoló nyílván nem egy és ugyan az a korábbi 15 éves válaszolóval
de egyébként 5 éves képzés van, még annó 2008-ba én is felvételiztem ott, már örülök hogy nem vettek fel oda, hihetetlen ami ott megy
egyébként nekem akkor felvételizni kellet, vinni kellet be rajzokat, központilag volt asszem 2 vagy 3 fajta rajzolási feladat, meg beszélni kellet 1-2 festőről meg művéről ha jól emlékszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!