Lilu8989 kérdése:
Mi kell ahhoz hogy általános orvos lehessek?
Figyelt kérdés
Sziasztok 24 eves lany vagyok, azt szeretnem megkerdezni hogy mi szukseges ahhoz,hogy általános orvos lehessek? Erettségit azt tudom hogy kell,de ha letetted az eeettsegit utana egybol az orvosi egyetem kell? Es mennyi ideig kell tanulni hogy általános orvos lehessek? Koszi a valaszokat.( jah biologiabol kenem-vagom a dolgokat,kemia kicsit nehezkes :D)2014. márc. 21. 07:33
11/12 A kérdező kommentje:
Meg nem.jelentkeztem.
2014. márc. 21. 19:38
12/12 anonim válasza:
A háziorvos képzés az hat év általános orvos, majd három év szakorvosi képzés amiben a rezidensképzés is benne van (ezért már jár fizetés is).
Jelentkezni pedig jövő februárban tudsz legközelebb, tehát a tanulmányaidat legkorábban 2015. szeptemberében tudod elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!