Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kíváncsi lennék a véleményetek...

Kíváncsi lennék a véleményetekre! Szerintetek van különbség a négy orvosi egyetem között?

Figyelt kérdés
Színvonalbeli különbségek? Pl. aki ezen vagy azon az egyetemen végez, nem kap megfelelő oktatást, ahhoz, hogy jó szakember legyen? Mit gondoltok?

2014. márc. 14. 12:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Persze, értem, mit mondasz. Igazad is van, de azért külön vizsgázni se egy nagy élmény. Amit ti egy kalap alatt letudtok, nekünk 3 felvonásos dolog, igaz, hogyha egy megvan, akkor az a része már megvan, de +2 vizsga. Meg a sejtbiosz az szigorlati jegy. 400 oldalas könyv + a gyakorlatok. De értelmetlen ezen vitázni. Mind a 4 egyetemnek megvannak a nehézségei, vagy ami itt vagy ott kicsit könnyebb/nehezebb mint máshol.
2014. márc. 31. 16:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Alapvetően ez a vita nevetséges, mintha az határozná meg, hogy ki milyen orvos lesz, hogy melyik Egyetemen végzett..
2015. nov. 20. 06:13
 13/13 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem minden egyetem színvonalas. A mi köreinkben a POTE-t kicsit gyengébbnek tartották. Javaslom a DOTE-t, ha vidéki egyetemeken is gondolkodsz. Az ő anatómia szigorlatukat szétszedték. Mozgás és zsiger külön, neuro külön, ez nagyon nagy segítség. Ha nekem mondták volna, amikor felvételizem, nem tudtam volna miről van szó, de tényleg nagyon nagy különbség van.
2016. febr. 4. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!