Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tanulni szeretnék még. Milyen...

Tanulni szeretnék még. Milyen tanfolyamot egyéb iskolát válasszak?

Figyelt kérdés

Van már többféle végzettségem, de nem vagyok elégedett. Szeretném bővíteni az ismereteimet még pedig úgy, hogy ha visszamegyek dolgozni lehetőleg sok hasznát vegyem. Akár fizuban is. Jelenleg Gyed-n vagyok.

Ápoló, dietetikus, egészségtan tanár képesítésem van.

Gondoltam: drogéria kereskedő, fitoterápia, eü gyakorlatvezető, vagy valami természetgyógyászos gyógynövényes valamire (a filozófia a term.gyógyászatból nem érdekel) talán még homeopátia. Szívesen tanítanék is munka mellett de nem tudom hogy lenne jó.

Vagy van még valakinek jó ötlete?

2008. júl. 22. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:

itt elég sok lehetőséget találsz,elég jónevű az iskola:

[link]

:)

2008. júl. 22. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszerész? annak van csak igazán manapság keletje, és jó sok pénz is van benne.
2008. júl. 22. 16:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretnék egy egyetemet végig csinálni két főiskola után 33 évesen két gyerekkel. Köszi az ötletet.
2008. júl. 22. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:
az 1.ajánlott suli talán pont ezért jó neked:-)sztem ezt be tudod illeszteni az idődbe.-az első válaszoló-
2008. júl. 22. 18:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem lenne rossz csak sajnos nem lakom a fővárosban és a férjem dolgozik a két gyerekre nincs mindig felügyeletem.

Anyósomék nem beszámíthatók ők laknak itt ahol mi. Szüleim 100 km-re. Sógornőm szintén dolgozik. Nem tudsz esetleg olyat,hogy kihelyezik a tanfolyamot pl. Kecskemétre?

2008. júl. 23. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:

a Holisznakl sajnos nincs kihelyezettoktatása.:(

akkor esetleg még ezek szóba jöhetnek.

[link]

[link]

de ha nemcsak ilyen jellegű tanfolyamok érdekelnek,írd be a keresőbe pl. h.tanfolyamok Kecskemét,és sok találatot kiad..sok sikert:-)

2008. júl. 23. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!