Ha van már egy igazgatói figyelmeztetésem, és most kaptam 3 szaktanárit, meg még ma egy osztályfőnökit (nem tudom, hogy kigyűlt-e a 3 szaktanári, és azért kaptam-e. ) akkor megkapom az igazgatói figyelmeztetés 2. fokozatát, vagy mi?
Figyelt kérdés
Iskola, figyelmeztetés2014. márc. 4. 14:41
1/4 anonim válasza:
Hát vagy egy újabb igazgatói, vagy akkor eltanácsolás az iskolától, bár sok helyen három igazgatói kell.
Egyébként mik történtek? Azért ez már teljesítmény, mit csinálsz, vagy mit nem?
2/4 anonim válasza:
Mit követtél el?
Vagy csak késés miatt kaptad?
3/4 A kérdező kommentje:
Késést már nálam leszarják, visszapofázok a tanárnak, mert azt hiszi csak ő pofázhat, de kb csak ennyi amiért adtak kb, de most azért kaptam osztályfőnökit mert kiszúrtam egy üveget aztán a többiek rúgdosták a tanteremben, meg végignéztem röhögve azt ahogy szétbasszák a WC-t, leszedik az ajtót és berúgják a takarító kocsiját az ajtó helyére :DD Meg órai beszélgetések stb, de ez csak 2 tanártól van a többinél érdekes hogy nem, csak ez a kettő rühell engem..
2014. márc. 5. 17:46
4/4 A kérdező kommentje:
Ja, és még azt letudnátok írni, hogy 5 szaktanári 1 osztályfőnöki 3 osztályfőnöki 1 igazgatói, vagy hogy van?
2014. márc. 5. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!