Szerintetek ebben az esetben jogos az igazgató figyelmeztetés?
Na szóval: Ma leléptem a negyedik óra vége előtt 10 perccel, az egyik oszt. társammal. A tanár megtudta, és most igazgatói figyelmeztetést szeretne adatni. Azért jöttem el előbb, mert nem órák voltak, hanem műsorok amikre nem voltam kíváncsi.
Szerintetek?
A hazirendbe szerintem benne van legtobb helyen mire adhato igazgatoi.
Ha benne van,hogy tanitasi ido alatt nem hagyhatod el az iskolat , mert... akkor mindenkepp jogos.
Ha nem jogos akkor az igazgato nem fog neked azt adni.
Erre vonatkozóan így szól a házirend: "Köteles vagy részt venni a rendszeres tanórai oktatáson. Ha szüleid hozzájárulásával a
Pedagógiai Programban meghatározott szabadon választható foglalkozásra jelentkezel, akkor
ez számodra kötelező!"
Így tehát jogos, vagy nem? Meg szerintem túlzás az igazgatói. Inkább az igazolatlan óra lenne a helyénvalóbb. (Amiből nincs eddig.)
12:56 vagyok
Ha szankcio er szerintem jogod van megkerdezni a hazirend melyik reszet szegted meg.(bar rosszul viselik a tanarok ha a diaknak van igaza)
Barmilyen szankcio ellen jogod van fellebezni is , viszont :
Kerdesedben az all,hogy 4. ora elott 10perccel, ez alapjan tanitasi orakent ertekelted te is amikor tavoztal:P
Valoszinuleg elkonyvelni is annak szoktak az ilyen rendezvenyek nagy reszet.
Szerintem nem lenne tulzottan fair barmilyen szankcio, foleg junius kozepen egy ilyen dolog miatt.
Szerintem jogszeru sem lenne az idezeted alapjan, de igazabol ha szankciot szeretnenek egy igazgatoi 3sort jelent, nem a vilagvege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!