Milyen tagozatra fogok kerülni?
Felvételiként megírtam a központi írásbelit, nem sikerült annyira rosszul, ezzel megjelöltem egy iskolában három szakot. 1: Matek Fizika Informatika,
2: Angol
3: Biológia Kémia.
Elmentem szóbelizni matekból, és az is jól sikerült. Pontokat kapunk a 5-8. osztályos jegyekre, amik nekem szín ötösek. Ám meglepetéssel ért, hogy ma az iskola holnapján elég rossz rangsort kaptam.
1: Matekból: 52. lettem
2: Angolból: 35.
3. BK-ból: 39.
A maximum felvehető létszám minden szakon 32 fő, ezekből egyikben sem vagyok benne. Másik iskolát nem jelöltem meg. Most hova fogok kerülni, ha ebben a suliban egyikre se / nem biztos hogy felvesznek? Ha egyikre sem vesznek fel akkor nem fogok gimibe járni?:o vagy mi fog történni?
Ez még csak az ideiglenes lista. Nem mindenki jelölte meg elsőnek. Ha meg nem kerülsz be akkor egy kerületi sulinak muszáj fölvennie.
Nyugi...fogsz gimibe járni ;)
Még van esélyed a matekos osztályba is azért
(ha elegen kiesnek még előled, mert mást jelölt meg elsőnek) A többiben meg simán bent vagy, ha csak pár emberke esik még ki előled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!