Szerintetek mennyi esélyem van bejutni a budapesti Apáczai Csere János Gimnáziumba 81 ponttal (magyar:41, matek:40) +maximális hozott ponttal és egy jó szóbelivel a biológia tagozatra?
Nehéz megmondani
Attól függ, hányan jelentkeztek és ők mennyire jók
Én az Apáczaiba a komplex tagozaton vagyok 12-es :) A bioszosok negyede majdnem biztos, hogy a komplexet jelölte be elsőnek. A komplexen előlem kiesett 5 ember és bekerültem. (23. voltam anno)
Bioszon, ha jót szóbeliztél és (nem tudom mennyi volt a szóbelire behívás határa) a pontok is jók akk szentem bekerülhetsz. De biztosat nyilván nem fogok tudni mondani :) Remélem sikerül, de nagyon fogsz félni mikor közzé teszik a felvettek listáját, ha az alap 18-ba nem vagy benne :) Én is nagyon féltem :)
Egyébként Ács Tanár Úr szóbeliztetett? :)
Szia!
Apis vagyok én is, 9.-es, bioszos...és 79 ponttal..., de volt akinek 70 körűl volt csak,és igen, aszt hiszem Ács tanátúr aratott..., mindenki a saját csapatát válogatja alapon..:D...mint Borissza tavaly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!