Írásbeli vizsgákra is öltönybe illik menni vagy csak szóbelire?
általában abban megy az ember, de persze volt eset, amikor nem abban mentünk... pl. marketingből, aminél a negyedik héten még mindíg csak nulla embernek volt meg a vizsgája... úgy voltunk vele, hogy tök felesleges. (ésegyébkéntisbekaphatja)
a fehér ing szerintem ebben az esetben alap. már csak azért is mert, az idős tanárok között sok a konzervatív, akiket nem tanácsos magára haragítania az embernek.
kevés írásbeli vizsgám volt, így aztán nem tudtam én sem,miben menjek. Aztán mentem kiöltözve, fekete nadrág, kék blúz, és mikor odaértem, láttam, én vagyok a legjobban kiöltözve, mások sima sulis cuccban mentek.
Egyébként a konzervatív tanárokkal tényleg vigyázni kell.
Én azt tenném, hogy ha jó sokan mennnek vizsgázni pl. 50-60 ember, akkor nem öltöznék ki, de ha csak 5-10 ember megy akkor igen és persze attól is függ, milyen tanárhoz megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!