Mennyit kell tudni a magyar szóbelire, hogy ötös legyen?
Figyelt kérdés
Akiknek ötös lett, elmesélnék mennyit, miről beszéltek? Nektek pl kellett az életrajzot tudni, évszámokat? Bemagolt definíciókat, vagy inkább az volt a fontos hogy értsd a szaját szavaiddal? Vagy: nekem a tanár azt mondta, hogy legjobb ha csak én beszélek. Mégis mennyi az a belekérdezés ami még nem rontja le?2011. jún. 17. 09:32
1/3 anonim válasza:
Ezt nem lehet így konkrétan megmondani. Én minden tételt saját magamnak kidolgoztam még a tanév során, odaadtam a tanárnak, h nézze át, és ami hiányzott, azt odaírta nekem, én meg kiegészítettem.
Azt, h mennyit vár el a tanár, teljesen egyénfüggő, én sok életrajzi adatot nem írtam beled, csak annyit, amennyi szükséges a művek értelmezéséhez. De lehet, h a te tanárod életrajz b.uzi. Szóval a legegyszerűbb lenne, ha vele egyeztetnél.
2/3 anonim válasza:
Nálunk a követelmény: Tiszta beszéd, folyamatos minden adatot közlő felelés, és persze előtte egy vers a költőkhöz. (Persze így sem 100% százalék hogy menni fog) Nálunk a tanár nagyon arcra osztályoz.
3/3 anonim válasza:
nekem közel 100%-os lett a magyarom. folyamatosan beszéltem, az életrajzról nem sokat mondtam csak azt hogy mikor hol született. elmondtam szinte mindent ami a tételen volt, azért nem mindent mert leállított a tanár:D de a lényeg tényleg az hogy folyamatosan beszélj és legyél magabiztos, na és persze szép stílusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!