Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan készüljek fel a magyar...

Hogyan készüljek fel a magyar szóbelire?

Figyelt kérdés
Olvassam a tételeket aztán lesz valami vagy hogy?
2010. máj. 24. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:

:D

A kidolgozott tételeket én úgy tanulom magyarból, hogy az udvarra kifekszek vagy kiülök (inkább utóbbi), és átolvasom, majd ahol megakadok, azt újra elmondom, és addíg, amíg nem tudom hibátlanul felmondani. Miután végeztem, jön a következő. :D

Szerintem csináld te is így! :)

[F]

2010. máj. 24. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:
én mindegyikről írtam egy rövid vázlatot és miközben írom valahogy beleszáll az agyamba a lényeg :D és ha nem is marad meg az egész a fejemben de annyi igen, hogy kettessel átmenjek.
2010. máj. 24. 12:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tanultam, hogy mindegyik tételt kidolgoztam, ill. sokat már évközben nálunk a tanár adott ki, csak apróbb kiegészítések kellettek, szóval azokat mind megtanultam, majd írtam egy nagyon rövid vázlatot, tényleg csak kulcsszavakat, hogy tudjam rögzíteni, hogy ehhez a költőhöz ez kell, ahhoz az íróhoz az kell stb. így nem keveredtem bele. Szerintem a legfontosabb a rögzítés! A lényeg, hogy tudd, mik tartoznak az adott tételekhez, és azt már csak kifejteni kell tudni! :)
2010. máj. 24. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!