30 éves ffi tanárként mit lehet tenni, hogy 18 éves diáklányok ne csókolomozzák le az embert?
Közölje velük tisztelt Kolléga, hogy 2 opció lehetséges: az intézmény keretein belül önözzenek, máshol lehet tegeződni, pl. az utcán történő véletlen találkozáskor.
24 N
a kezétcsókolom nem vált be, a
- Csókolom!
- Én is! sem
nem vagyok híve a tegeződésnek
Látom sokan félreértettek. Nem az a probléma, hogy nem tegeznek, ennek nem vagyok híve.
A bajom az, hogy egy 18 éves lány nem érzi cikinek, hogy csókolommal köszön egy 30-as ffinek.
Dehát, ezt szokták meg :) Mikor órád van velük nyugodtan mondd el az óra elején mielőtt belekezdenél a tananyagba, hogy hagyjuk már ezt a "csókolot", mert a hideg ráz tőle, inkább a "jónapot"-ot szereted, vagy amit.Légy velük kedves, és kérd meg őket, majdcsak megszokják.De ha ez jön a szájukra, akkor nem sokat tehetsz :)
22l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!