Ha képzett pszichológus vagyok mester diplomával , tényleg csak 4 év az orvosi képzés?
Az új rendszerről sajnos nem vagyok informált, és erről konkrétumot sem találtam..
Illetve, ilyenkor jelentkezésnél érettségivel vagy diplomával kell jelentkezni?
Érdekes lenne, ha nemlétező dologról információt találnál!
Az külön érdekesség, hogy mennyiben érint téged egy ilyen kérdés, ha egyetemnek még a környékére se jártál eddig.
Olyanról esetleg hallottatok már , hogy diplomával is felvételt lehet nyerni egyetemekre és nem csak az érettségi létezik?
Lessetek rá, lehet kedves válaszolók a ti diplomátokkal is felvételt nyernétek egy újabb képzésre!
Illetve hozzátenném a negatív embereknek, 10 éve vagyok coach és életvezetési terapeuta, transzformativ jelleggel , amely jóformán egészségügy, és mivel segítő szakma mindkettő, ezért tettem fel a kérdést.
Dolgozzatok kicsit magatokon kérlek , az utálat a saját életeteket keseríti meg!
Hogyne hallottunk volna, a kérdést se értem!
Viszont mivel még azóta se vagy pszichológus, továbbra se értem az alapkérdésedet sem. Magadat terapeutának nevezni a szélhámosság kategóriája.
"Olyanról esetleg hallottatok már , hogy diplomával is felvételt lehet nyerni egyetemekre és nem csak az érettségi létezik?"
És ennek mi köze ahhoz, hány év a képzés?
Szinte semmilyen tárgyat nem lehet elfogadtatni.
"10 éve vagyok coach"
Szerintem nincs ember az oldalon, aki ne sz*rná le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!