Sokat vagyok beteg, és anyáéknak azt mondták a suliban, hogy nincs rám szükségük. Vélemény?
Figyelt kérdés
Szóval kb. november óta beteg vagyok, és még mindig nem derült ki, hogy miért. Aztán ma elmentem, de olyan rosszul voltam, hogy nem tudtam bemenni, mert majdnem odataccsoltam a buszra. Aztán ugye anyáékkal nem találkoztam, akik mentek ma be az igazgatóhoz, hogy magántanuló legyek(persze azt sem engedik meg), de pedig hívtam csomószor anyát, és nem vették fel. Aztán anyáék délután mentek ugye, és ők azt mondták, hogy pedig voltam ma. Aztán végülis tényleg nem vették fel a telefont. És azt "mondták",hogy nincs rám szükségük, hogy ennyit hiányzok. 4,80-as tanuló vagyok. Erről mi a véleményetek? Eltanácsolnak?2014. febr. 13. 21:21
1/2 anonim válasza:
Ez nem így megy, egy iskola az iskolának sem kívánságműsor, nem csak a tanulónak.
Ha egyszer felvettek, és nem követtél el fegyelmi vétséget, nem lógtál, akkor mindegy, mit gondolnak arról, hogy szükségük van-e rád, mert az iskola nem azért van, hogy a tanulók kielégítsék a tanári kar igényeit.
Egyébként meg ökör, aki szabadulni akar egy ilyen jó tanulótól.
2/2 A kérdező kommentje:
Hétfőtől egy gyengébb iskolába fogok járni, ez 90%. Aztán utána Budapestre 9.-ben. Nagyon nem is vágyakozok ebbe a suliba vissza, mert csalódtam. Mondjuk van egy pár osztálytársam, akiket amúgy sem szeretek. Köszi a választ!
2014. febr. 13. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!