Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen, főiskolán hogy...

Egyetemen, főiskolán hogy működik, ha beteg vagy?

Figyelt kérdés

Sima előadásokon egyszerűen nem vagyok ott, addig ok. De katalógusos helyeken vagy laborgyakorlaton?

Csak simán passzoljam el a 2-3 lehetőséget, amikor hiányozhatok onnan?

2013. szept. 29. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
9%

orvosi igazolás

vagy megkérsz vkit hogy írja alá helyetted

2013. szept. 29. 22:07
 2/5 reptoid ***** válasza:
100%
Nálunk magasról tojnak rá, hogy milyen beteg voltál, van-e igazolásod, ilyesmi. A max hiányzás terhére megy minden, a laborokról meg nagyon hiányozni sem lehet, ha nem mész, be kell pótolnod egy másik csoporttal.
2013. szept. 29. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is úgy megy, mint a második válaszolónál. Előadásokon nem vagy ott, hát lelked rajta, de a gyakorlatoknál meg van szabva, hogy maximum 2-t hiányozhatsz, az mind1, hogy igazolt vagy igazolatlan. Úgyhogy egy kis megfázás miatt nem célszerű ellőni ezeket a lehetőségeket.
2013. szept. 29. 22:53
 4/5 Balanus_concavus válasza:
Nálunk ezt némelyik tanárral meg lehetett beszélni (e-mailben is akár), bár nem célszerű ebből rendszert csinálni, ill. tényleg nagyban függ a tanártól. Egyébként ha más nincs, akkor azt a 2-3 hiányzást erre kell feláldozni... én 1 hiányzást mindig próbáltam az ilyen esetekre "tartogatni".
2013. szept. 30. 04:00
 5/5 anonim ***** válasza:
nálunk is így van annyi különbséggel ha viszel orvosi igazolást és túl vagy a lehetséges hiányzáson némelyik tanárral meg lehet beszélni.
2013. szept. 30. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!