Egyetemen milyen igazolást fogadnak el abban az esetben, ha beteg vagyok?
Figyelt kérdés
Sajnos influenzás lettem tegnap! Nem szeretnék emiatt felhasználni a 3 alkalom/ félév szemináriumi hiányzásaimból 1-et vagy 2-t, mert ki tudja, mikor kell másra, az meg miért nem mentél órára ugye, mint tudjuk a kutyát sem érdekli!
(Legalábbis nálunk szó nélkül kiraknak!)
Orvosi igazolást nem fogadnak el a tanárok? Hogy igazoljam, hogy én tényleg ágyhoz kötött beteg voltam, nem más miatt hiányoztam?
2010. febr. 21. 23:00
1/15 anonim válasza:
Nem tudom nálatok hogy megy, nézd meg a szabályzatban, az a biztos. Nálunk mnind1 miért hiányzol, senkit sem érdekel egy influenza; ha hosszabb betegséged van, azt külön kell kezelni a tanárral, egyébként a sima hiányzásokból megy.
2/15 anonim válasza:
Nálunk két igazolást fogadtak el: szülés és kórház, abból is lehetőleg intenzív osztály. A többi senkit nem érdekelt.
3/15 anonim válasza:
Beszélj a tanáraiddal, hogy mit lehet tenni.
4/15 anonim válasza:
Hiába adsz igazolás; ha nem voltál ott, akkor nem voltál ott, és őket csak ez érdekli. De kérdezősködj az egyetemeden.
5/15 anonim válasza:
Nálunk úgy van, hogy ha igazolt a hiányzásod, akkor sem voltál jelen, és mulasztott alkalomnak számít. Ezért tanácsolja mindenki azt, hogy csak úgy jókedvünkből nem herdáljuk el a hiányzási lehetőségeket, mert kellhet az még pl. betegség esetén is. Egyébként ez tanárfüggő is. Van, aki szigorúbban veszi, van, aki majdhogynem le se sz.rja. Vigyél orvosi igazolást, max. ne fogadják el! Sokat nem veszíthetsz.
6/15 anonim válasza:
Nálunk átlagban egy félévben háromszor lehet hiányozni óórákról, de senkit nem érdekel, hogy te éppen influenzás voltál, vagy éppen elütött egy busz. Ha ott vagy ott vagy, ha nem nem, egyetemen ebből nem csinálnak nagy mizériát. De ha nagy mázlid van, lehet, hogy a tanár nem is írja, hogy ki van ott
7/15 anonim válasza:
Csúnya dolog, de ha nagyon fontos, akkor kérd meg egy évfolyamtársad, hogy írjon be. 30 fős szemináriumoknál, főleg félév elején még simán működik.
8/15 anonim válasza:
00:46: ki írjon be? Amikor lehet, hogy náluk is a tanár olvas fel névsort?
9/15 anonim válasza:
ezt most nem teljesen értem, egyetemeken, fősulikon nem úgy van elvileg,h. akkor mész be órára, amikor akarsz? O.o aztán levizsgázol, ahogy tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!