Egyetemen milyen igazolást fogadnak el abban az esetben, ha beteg vagyok?
Figyelt kérdés
Sajnos influenzás lettem tegnap! Nem szeretnék emiatt felhasználni a 3 alkalom/ félév szemináriumi hiányzásaimból 1-et vagy 2-t, mert ki tudja, mikor kell másra, az meg miért nem mentél órára ugye, mint tudjuk a kutyát sem érdekli!
(Legalábbis nálunk szó nélkül kiraknak!)
Orvosi igazolást nem fogadnak el a tanárok? Hogy igazoljam, hogy én tényleg ágyhoz kötött beteg voltam, nem más miatt hiányoztam?
2010. febr. 21. 23:00
11/15 A kérdező kommentje:
18:01 tényleg nagyon nem!
Szemináriumok nálunk átlag 15 fősek, meg a tanár olvas névsort, szóval nem működik ez a beírom-dolog! Muszáj megbeszélnem a tanárral, elvégre ők is emberek, csak megértik. (vagy nem...)
Azért ez szemétség, na mindegy... munkahelyen ott van a táppénz, itt meg miért van ekkora szigor... ?
2010. febr. 22. 18:56
12/15 anonim válasza:
18:01-es vagyok. akkor hogy megy ez? mert ugye gondolom nektek sem újdonság, mindenki azt mondja,h. egyetemeken nem kell bejárni órákra. akkor hogy is értik ezt?
13/15 anonim válasza:
Előadásokra nem kötelező bejárni. Egyébként is 300 ember között úgysem tűnik fel, hogy hiányzik valaki. Viszont vannak szemináriumok (gyakorlati órák), amelyek sulitól, és szaktól függően 10-30 fővel számolandók. Itt bizony egy félévben 2-3 alkalmat lehet mulasztani. Vannak, akik nem olvasnak névsort, viszont a legtöbben szigorúan veszik.
14/15 anonim válasza:
köszi, értem. nem vettem figyelembe a különbséget a szeminárium és a sima előadás között.
15/15 anonim válasza:
hohó nálunk vannak katalógusos előadások is na az sz*pás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!