Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem titkoltan vegyész/vegyészm...

Nem titkoltan vegyész/vegyészmérnöki ambícióim vannak, jövőre megyek egyetemre remélhetőleg. Avagy hol milyen élet vár rám?

Figyelt kérdés

Tehát épp 12.es vagyok egy vegyészeti szakközépben, hamarosan megkapjuk azt a remek kék felvételis könyvet, de mindenesetre már elkezdem az anyaggyűjtést.

A BME, az ELTE, és netán Veszprém van a tervek között, D-tervként, ha végül sehova sem vesznek fel, akkor meg hogy a sulimba maradok egy évet technikusnak.

Szóval lényegében az érdekelne, hogy milyen élet vár rám ha ide vagy oda jelentkezek :P Minden.

Főleg bennfentesek válaszát várom.

2009. dec. 7. 20:37
1 2
 11/12 anonim válasza:
Kérdezőtől: Mit is jelent pontosan a nagymértékü elfajulás? Azért kérdem, mert jelenleg Debrecenben vagyok elsőéves kénia BSc-s, és eléggé laposnak érzem, bár mintha lennének kutatási lehetőségek, de az értelmesebb társaság reltiv hiányában kicsit nehéz elviselni, ezér az utóbbi hónapokban elég sok időt forditottam arra, hogy körülnézzek, hova lehetne innen "menekülni".
2016. jan. 6. 17:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Miért mentél el az ELTE kémia Bsc-ről? Én idén kezdtem, és egyenlőre nem tapasztaltam semmi különöset. Viszont érdekel, hogy hogyan fajult el a késöbbiekben.
2017. okt. 3. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!