Egyetemisták, fősulisok! Ti mit tennétek a helyemben?
Soha nem értettem, miért nem segít valaki, ha tudna... Ha én voltam megszorulva, én kaptam vázlatot, ha mások kérték, gondolkodás nélkül odaadtam az enyémet. Ettől még nem éreztem magam kihasználható balféknek. Ha valaki hiányzott, nem biztos, hogy azért tette, "mert szart az egészre", ha egyetem mellett dolgozik valaki,akkor nehezen van ott minden előadáson.
Te döntesz, de én ebből még kérdést se csinálnék, számomra annyira egyértelmű. Végülis egymás kölcsönös segítéséből, megértéséből egy valódi kis közösség alakulhatna ki. Hogy számíthatsz mások segítségére később, ha adott esetben te sem segítesz?
Köszönöm az eddigieket!
Én nem azt mondtam hogy soha senkinek nem adom oda, csak annak, aki nekem is tud segíteni, vica versa.
És ez a lány aki kéri, nem beteg volt, csak aludt és nem volt kedve bejönni, még nem is mondhatnánk azt hogy tanult másra, gyakszira vagy ilyesmi, mert nem. Az utóbbi esetet megérteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!