Milegyek?! Gyakorló vagy már végzett fősulisok/egyetemisták segítségét kérném szépen.
lécci segítsetek tanácstalan vagyok...
ez mind érdekel és nem tudok dönteni..
andragógia-szeretek emberekkel foglalkozni,és szeretem a kulturát/így érdekel a művelődés szervező és a személyügyi szervező szakirány is/
turizmus-vendéglátás-mert kreatív dolognak tartom,összehozni egy jó kis szállodát
kommunikáció-érdekel az újságírás
gazdálkodás és menedzsment-hát ez inkább mert jól lehet vele keresni..
és h ezeket valóban meg lehet tanulni távoktatásban is?
köszi előre is!!!
Ha nem jön össze a diplomáig, nem baj, van ahol adnak rá határidőt, és kapsz papairt h suli megvan, de diplomát majd csak akkor ha felmutattad nyelvvizsgát.
Turizmus- vendéglátás nem csak egy szálloda kétrehozásárol szól, sajnos, van 2-3 félév kemény matek, 2 félév ökonómia, és egyéb gazdasági tárgyak. Akinek nem a világa, annak nehéz. Számvitel is van egyebek mellett, vállalatgazdságtan, pénzügytan, menedzsmentek. NEm mondanám büfészaknak.
MEgfelelő gazdasági ismeretekkel si rendelkezni kell, mivel közgaszdász diplomát ad, jó is lenne ha csak egy szállodáról szólna, de szól polotikárol, jogról, fejlesztésekről.
kedves utolsó!
nem hülye vagyok és nem én nem tanultam anno csak oroszt.. nem most érettségiztem hanem x éve és sok mindent csináltam de szeretném megtalálni azt az 1-et,az igazit. és két kisgyerekem van ezért nem merném bevállalni a suli mellé a 2 szaknyelvet,főleg h hamarosan dolgoznom is kell
kedves 00.31-es!
a szálloda összehozást úgy értettem h szívesen tenném ha tehetném.. tudom h a suli nem erről szól..
szia!én nemsokára(4 hónap) végzek andragógián..nem rossz szak,de az se mindegy hol tanulod,én Szegeden vagyok,itt sok gyakorlati lehetőség van..mert ugye nem árt a gyakorlat suli alatt:)
én ha végzek, MA képzésére megyek vagy andragógiára,vagy emberi erőforrásra,h.picit piacképesebb legyen a diplomám.
ne azzal foglalkozz h.mit mondanak az adott szakról..ha érdekel és vannak konkrét terveid vágjj bele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!