Elsőnek mindenképp az álmot írd be ! Idén a többség elb*szta.
Ne feledd : a halak versenyén is a lepény hal ér be elsőnek, a remény hal meg utoljára ;D
2014. jan. 26. 12:28
12/22 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, hogy így biztattok engem :) Jól esik! Az országos átlag, ha kijön átvedlek napoleonba és felépítem a stratégiát.
Esetleg addig is aki tudja, hogy mennyi összpontszámmal került be akár a Kölcseybe, akár a Telekibe, és hányadikként, küldje meg nekem priviben.
2014. jan. 26. 16:23
13/22 anonim válasza:
Tavalyi ponthatár 150 volt azt hiszem a kölcseybe :)
2014. jan. 26. 17:32
14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)!!!
2014. jan. 26. 17:53
15/22 Nguyen Anna válasza:
Én is ebbe a két suliba szeretnék bekerülni, én valahogy a Telekit szimpatikusabbnak találtam, ezért azt az iskolát tettem az első helyre, nekem viszont 70 pontos felvételim lett és kitűnő lettem, de én is félek az eredménytől, de igazából ez attól is függ, hogy a többi "versenyző" hány pontot ért el :) szurkolok neked
2014. jan. 28. 17:18
16/22 A kérdező kommentje:
És a Telekibe angol NYEK-re mennél te is?
Én is szurkolok neked, jó esélyed van bekerülni :)
2014. jan. 28. 18:40
17/22 anonim válasza:
Én is jelölöm ezt a kettőt(kölcsey-francia, teleki-NYEK)én 151 pontot viszek! :/ Reménykedek benne, hogy ezzel felvesznek és hogy alacsonyabb lesz a határ mint 150. 64 a központim:/ 87-et viszek. Szerintem felvesznek téged mindkét helyre!
2014. jan. 28. 19:00
18/22 A kérdező kommentje:
De, ha 150 lesz a ponthatár, akkor téged is :)
Vagy a ponthatár csak az ideiglenes listára érvényes?
Vagy az utolsó bekerült emberke összpontszámát jelenti?
2014. jan. 28. 19:08
19/22 anonim válasza:
Szia. Én 92 pontot viszek es 67 pontos lett a központok, összesen 159 pont. Nagyon-nagyon szeretnek bekerülni, én voltam az, aki a negatívat írta. Ezek a valodi pontok, az előző az kamu volt, sajnalom, megbántam. Annyira izgatott lettem h gondoltam bevétel a lebeszelos taktikát, de Rájöttem h hibáztam. Esély az van neked is es nekem is, ez mar csak a tobbieken mulik:);) tovabba lehet h osztálytársak leszünk. (Kölcsey francia)
2014. febr. 1. 14:47
20/22 A kérdező kommentje:
Semmi gond, most már én is lenyugodtam, ne figyelem a pontokat, a Kölcseys hozzászólásokat, megvan a sorrendem lesz, ami lesz :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!