Szerintetek behívnak ennyi ponttal szóbelizni az Eötvös József Gimnáziumba? (Budapest)
Figyelt kérdés
78 vagy 79 pontos lett a központim,attól függ hogy elfogadják-e a fellebbezésünket,mert találtunk egy részpontot. Bizonyítványommal maxot viszek,a nyelvi és a humán tagozatra jelentkezem. Szerintetek van esély rá hogy behívnak?2014. jan. 23. 16:40
11/20 anonim válasza:
sztem nem kerekítenek. Az új számítás miatt sokaknak lesz ilyen "nem egész" pontszámuk.
De gratulálok, ez szép! biztosan behívnak!
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, behívtak <3
2014. febr. 23. 09:52
13/20 anonim válasza:
Milyen tagozatra jelentkeztél?
14/20 anonim válasza:
Ja, bocsi már látom, nyelvi és humán. Nyelviből melyikre mész, mert én haladó németre, szombaton.
15/20 A kérdező kommentje:
Nyelviből nem hívtak be,arról lecsúsztam. :/
2014. febr. 25. 17:58
16/20 anonim válasza:
Én ugyanígy a matekról ..:(
Úgyhogy nálam maradt a nyelvi. De azért aggódom, hogy a behívottak közül ezzel a pontszámmal biztosan a vége felé vagyok, nem tudom, h van-e reális esélyem. Nem az, hogy feladnám, de gáz, h nagyon jót kellene szóbeliznem a bejutáshoz.
17/20 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm egy ponttal volt tavaly a határ felett és bejutott, úgyhogy a remény hal meg utoljára. Szerintem reméljük a legjobbakat, bár igaz hogy idén többen jelentkeztek...Sok sikert Neked, és ne hallgass azokra akik kárognak. :)
2014. febr. 27. 15:21
18/20 anonim válasza:
Köszi, ez tényleg bíztató! Tök jó ilyen pozitív infókat is hallani.
Te mikor mész? Én szombaton, matekkal próbálkozom, meg persze ott lesz még a német. Izgalmas napom lesz!
19/20 A kérdező kommentje:
Holnap megyek! Jó neked hogy már túl vagy rajta, remélem jól sikerült. :)
2014. márc. 3. 10:39
20/20 anonim válasza:
Na hogy sikerült? Ki milyen tagozatra megy? Hanyadikak vagytok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!