Államilag támogatott Bsc képzésen mennyi csúszás férhet bele, anélkül, h ne kerülj át önköltégesre?
Figyelt kérdés
Plusz egy évig járhatsz még, vagy mennyit?2014. jan. 21. 23:13
1/6 anonim válasza:
Asszem úgy van, hogy 5 évet támogat az állam. De nem vagyok biztos, inkább nézz utána
2/6 anonim válasza:
Ha jól értesült vagyok, akkor képzési idő + 2 félév alatt el kell végezni a Bsc-t.
3/6 anonim válasza:
Ezt én tettem fel pont a minap:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
4/6 reptoid válasza:
Pontosan úgy, ahogy a második válaszoló írja. Bár mondjuk nem csak a bsc-re igaz, hanem mindenre.
Lehet(ne) akár 40 államis féléved is, ha 6 féléves a képzésed, akkor is csak 8-at használhatsz fel rá.
Felsőokatási tv. 47. paragrafus, 3. bekezdés ;)
3-as válaszoló, ez rád is igaz, nem igazán jött a te kérdésedre sem teljesen helyénvaló válasz.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2014. jan. 22. 02:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!