Egy tanárt le lehet valahogy cserélni?
Sziasztok emberek!
Van egy olyan problémám vagyis az egész osztály problémája, hogy az egyik tanár egy köcsög, még valamelyik másik tanár is utálja, van hogy nem is csinálunk semmit órán hanem csak fegyelmez minket pedig nem is voltunk klyan írtó rosszak csak szerintem ezt azért csinálja mert nem akar tanítani vagy nem tom, DE ha megpróbálunk normálisak lenni akkor is elkezd valqmit mondani utána megáll mert pl. megnézi a könyvet (ami egy szar) és újra beszélni kezd akkor nem azt folytatja amit elkezdett, és volt hogy valaki megkérdezte hogy mi is van azzal amit elkezdett előszőr azt le se szarja, meg ha a táblára írja a feladatot olyan gyorsan írja hogy el se tudom olvasni, ráadásúl a könyvbe nincs is mintafeladat de a dogába meg berak rohadt nehéz feladatokat, ja és havonta egy feladatot csinálunk, részletesebb dolgokat nem mondok de az a tárgy amit tanít elég fontos lenne a későbkekben nekem ugyhogy nagyon szar félévklr 3,4 lettem de ez nem tükrözi a tudásom, igazából a képleteket tudom de az összetetteb feladatokhoz nem konyítok
Le lehet valahogy cserélni ezt a köcsögöt?
Mert az of. Már mondott ilyesmit csak már nem mertjük előhozni
Ehhez az egész osztály kell osztályfőnökkel együtt.
Le kell menni igazgatóhoz és megmondani mivan.
De az ilyet nekünk is csak év végén intézték el többszöri kérésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!