Melyik egyetemeket felejtsem el, ha nem vagyok egy kitűnő tanuló?
Továbbtanuláson gondolkozok, lehet elmegyek egyetemre, suliban a teljesítményem nem volt a legjobb, bizonyítványi átlag 3-mas körül lehet, amik jobban érdekelnek tantárgyak abból 4-5, érettségi 4-es átlaggal sikerült, és nyelvvizsgával meg OKJ szakmával azért elég sok plusz pontot össze fogok tudni szerezni, de melyik az a suli, amit meg se próbáljak, ha nem voltam szín ötös?
Leginkább a bekerülés érdekel, a bent maradás már más kérdés lesz, de az miatt ráérek később aggódni.
Na de mit...???
Merre akarsz továbbmenni?
Természetesen nem mindegy, és vannak szakok, amik egyáltalán nem érdekelnek, de egyébként rengeteg minden érdekel, pont ezért sem tudnék most egy szakot mondani, ahol el tudom magam képzelni az elkövetkezendő 3-4 évben, mert minden érdekel.
De most sikerült 3-4 szakra leszűkíteni a lehetséges szakokat, viszont így is lehet kifogok hagyni 1-2 évet, mert pénzt össze kéne szednem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!