Az nagyon gáz ha valaki szakközépiskolába kitűnő tanuló?
Figyelt kérdés
az összes osztálytársam lenéz hogy kitűnő vagyok egy közgazdasági suliba mindenki épphogy csak ketttes valamiből.. lehet hogy ebbe a suliba énvok az egyetlen aki kitűnő??? nagyongáz...:(:( -.-2010. jan. 18. 14:59
1/9 anonim válasza:
Szerintem az a gáz, ha a tanulatlan bunkók nézik le a jó tanulókat. Ilyen mindenhol előfordul, de idővel rájönnek, hogy érdemesebb lenne kezdeni magukkal valamit. Pl én mindig kitűnő voltam németből, de volt pár idióta, akiknek vmiért nem voltam szimpi, és baszogattak, de amikor arra került a sor, jött a puncsolás, csak hogy meg ne bukjanak. Én viszont nem voltam bunkó, és segítettem... amikor ennek ellenére se hagytak békén, na akkor jött az édes bosszú :D ... sztem nyugi. Kell lennie normális embereknek is az osztályodban.
2/9 A kérdező kommentje:
köszike
2010. jan. 18. 15:12
3/9 anonim válasza:
Szia!Nem gáz,sőt,ügyes vagy!Én is szakközépbe jártam,és a 9.-et kivéve mindig 4,6 fölött volt az átlagom.Emiatt egy darabig jöttek a "stréber"címzetű beszólások,de leperegtek.És ahogy az első írta,a többiek jöttek,hogy jaj,segítsek már németből,meg egyebekből...Úgyhogy rá se ránts inkább légy büszke magadra!
21/L
4/9 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, a többieket le kell sz*rni. Nálunk menőztek anno a rossz tanulók, lenézték azokat, akik már középsuliban is güriztek, hogy bejussanak a kívánt fősulira-egyetemre, most meg sírnak, hogy elb*szták az életüket, meg h mindent másképp csinálnának, ha visszamehetnének. Na persze... :D Nem jutottak be fősulira, elvégeztek tingli-tangli képzéseket, ötödéven maradtak és örülnek, ha valahova felveszik őket pénztárosnak vagy pultosnak... Szerencsére engem nem érdekelt, hogy kiközösítettek amiatt, hogy jól tanultam. :) Meg is lett az eredménye. ^^ Neked is ezt kívánom! :-)
5/9 anonim válasza:
(Megjegyzem, nem nézek le senkit, sem a pénztárosokat, sem a pultosokat - anyum is pénztáros egy nagy áruházban) :) Nehogy félreértsétek. :)
6/9 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszokat..
tudom hogy hülyén fog hangzani de néha ugy érzem hogy én nem irom meg jobbra mert már annyira gáz..
mindenki a kettesér kűzd én meg az ötösér..ááhh
2010. jan. 18. 21:32
7/9 anonim válasza:
Pedig hidd el, jó pár év múlva, mikor már dolgozol és nagyon sokat fogsz keresni, majd akkor az ő fejük fog égni a minimálbér miatt. Pedig volt lehetőségük, nem is voltak annyira buták, csak lusták és idióták, mert nem vették komolyan. Osztálytalálkozón, mikor voltam, a társaság több, mint fele azon sírt, hogy mennyire sz*r nekik, meg hogy most már mennyire bánják. De egyszerűen nem tudom sajnálni őket, a középsulis éveimből kettőt megkeserítettek, szerencsére bevettem a lesz*rom tablettát, utána már nem foglalkoztak velem. Nehogy emiatt rosszabbat írj! Küzdj, amennyire csak tudsz, hogy minél jobb fősulira-egyetemre bekerülhess, és csak tanulj, ameddig van rá időd és lehetőséged! :) Hogy később ne bánkódj, meg verd a fejedet a falba! :))
8/9 A kérdező kommentje:
hát köszönöm igazatok van
2010. jan. 19. 15:03
9/9 anonim válasza:
Nem gáz sőt....!
Én inkább örülnék, és arra gondolj, ha a sok hülye gyerek aki éppen, hogy csak bukdácsol, majd az életben is így tesz, de te sikeres ember lehetsz akinek szerető családja lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!