Megéri küzdeni a biomérnökiért, vagy a biztos élelmiszermérnöki legyen?
Figyelt kérdés
Nagyon nem vagyok otthon, hogy melyik éri meg jobban. De mindkettő nagyon érdekel. Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi(főleg aki valamennyire közelébe van), mert körülöttem csak élelmiszermérnökök vannak (tanárok) , és szeretnék a másik oldalról is tapasztalatot kérni:)2014. jan. 21. 17:14
1/2 anonim válasza:
A biomérnök megcsinálhatja ugyan azt, mint az élelmiszermérnök, plusz még mellé egy csomó minden mást is. Az élelmiszeripar egyébként is haldoklik az országban. (Egyébként én is élelmiszermérnöknek tanulok, de jártam egy évet biora is, ezért mondom, eléggé belelátok)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. jan. 23. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!