Szerintetek melyik jobb, érdekesebb az élelmiszermérnöki vagy a biológus (genetikus)? És melyikel könyebb elhelyezkedni és melyik fizet jobban?
Figyelt kérdés
A biológiát jobban szeretem , de a kémia a második kedvenc tantárgyam , és egész jól értek a kajákhoz meg a főzéshez habár fiú vagyok.2014. jan. 18. 15:53
1/3 anonim válasza:
Élelmiszermérnök, én azt jelölöm, és ha jól tudom az első félévben lesz kémia bőségesen :) élelmiszer-ellenőrként is el lehet vele helyezkedni, a biológia diplomával rendelkőzek sokat panaszkanak.
2/3 anonim válasza:
Én élelmiszermérnöknek tanulok és élelmiszermérnökök között dolgozom, de mind azt mondja, hogy alig van olyan ismerőse, aki a szakmában dolgozik, egyáltalán nem könnyű elhelyezkedni vele.
3/3 anonim válasza:
Én biológusnak tanulok, úgy tudom hogy genetikával még egész jó esélyekkel lehet munkát találni, de konkrét adatokat nem tudok.
Mindenesetre ha itt nem is annyira, de külföldön biztos hogy nagyon jó esélyekkel indulnál genetikusként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!