Szerintetek melyik ad jobb diplomát? Egy Corvinusos élelmiszermérnöki, vagy egy Semmelweis táplálkozástudmányi?
A Semmelweisnek arra a karára nem járnak orvosok, bár az tény, hogy a Corvinusosokkal nekem sincsenek jó tapasztalatim (oda járok). Egyébként attól még, hogy vannak bulizósak, még vannak normális emberek is, és a SOTE-n is vannak gyökerek gondolom. Az pedig, hogy melyik ad jobb diplomát, nem annyira egy megválaszolható kérdés. Nyilván a SOTE elismert, de elsősorban az orvosi képzései (egyébként sok ETK-s SOTE-snak nálunk vannak órái, a mi tanáraink tanítanak nekik pár tárgyat).
A táplálkozástudomány csak msc, ha jól tudom , viszont élelmiszermérnökiből van bsc is. Tehát pontosan mi a kérdésed? Milyen képzési formára szeretnél menni? Ha msc-re, akkor honnan?
Mikor végeztél?
Én is oda jártam...
Beszéltem Semmelweisessel, érdekes, hogy van amit másképpen tanítanak náluk. Pl a margarin vs. vaj esetében náluk még mindig a margarin jön ki "győztesen" ehhez hasonlók...
DE szerintem talán érdemes más tanárokkal, más állásfoglalásokkal megismerkedni, a kicsit tágabb tudás érdekében.
+++
Arra, hogy melyik jobb társaság:
Mindenkinek másutt. Általában a mérnöknek készülők sokkal bulizósabbak, lásd BME, de az orvosokat sem kell félteni a hülyeségtől....Mindig az adott társaságtól függ.
Pl Amikor a Corvinuson kezdtem nagyon jó volt, aztán ellaposodott, majd volt egy év, talán a 2008-as ami nagyon jó volt... Függ a szervezőktől, vagy a "főkolomposoktól"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!