Szerintetek van még valami esélyem?
Ezen az egy iskolán kívűl még jelöltél ugye? Szerintem ha nem kerülsz be akkor sem dől össze a világ, hisz még rengeteg klassz iskola van!
Nekem is jól megy a matek, de most ezt én is nagyon elrontottam.. remélem lejjebb viszik a ponthatárt!!
én a TÁG-ba szeretnék menni 70 ponttal de nem hiszem hogy bejutok:((amúgy 5-ös tanuló vagyok de ezt a matekot nagyon elrontottam:/)
hát nemtudom az milyen iskola de szerintem lejjebb fogják vinni a ponthatárokat:)
Nemtudom láttad-e a javítókulcsot de ha nem akkor tudok segíteni.A szálljon-ban írásban jelölt teljes hasonulás van,az összeolvadás az amikor 2 betű van egymás mellett de egyiket se ejtjük helyette egy harmadikat mint pl. barátság szónál se a t-t se az s-et nem ejtjük hanem helyette cs-t.
Amúgy nyugi ebben az évben senkinek nem ment szóval még van esély:)
Figyelj, ha a refibe nem jutsz be, azt sose bánd!! Teljesen középszerű iskola, a nevéből próbál élni, de nem sokáig húzzák már. Akármit hazudnak ezek az ájtatosok, ne hidd el nekik. Undorító, ahogy megfosztják diákjaikat minden emberi és állampolgári jogaiktól.
Viszont. Úgy érzem a többi kérdést is te írtad, a stílusodból ítélve. 2-es és 3-as általános iskolában nagyon gyenge teljesítmény. Ettől függetlenül, van esélyed hogy felvesznek,pont azért mert egy silány iskola.
DE pont ezért, azon jó képességű felvételizők, akik ezt olvassák: saját érdeketekben, kerüljétek el ezt a szemétdombot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!